Clicky

KSV Rumbeke 2 - 0 KRC Waregem

Wedstrijd Akern op zaterdag 11 november 2023 om 19:00

Verslag wedstrijd

Zaterdag 11 november 2023 mochten we KRC Waregem ontvangen in de Rumbeekse Arena. Het beloofde opnieuw een boeiende wedstrijd te worden op het Rumbeekse Sportpark.

Vanaf het eerste fluitsignaal weerklonk in de Rumbeekse arena begonnen de Bricx-mannen goed aan de wedstrijd. we konden al snel dreigen, maar de afwerking werd net niet goed benut. Beide ploegen lieten niet in hun kaarten kijken. De wedstrijd werd op een redelijk hoog tempo gespeeld. Zowel KSVR als Waregem kregen kansen, maar beiden ploegen gaven geen krimp. We gingen rusten met een logische brilscore 0-0.

Tweede helft bleef KSVR doorgaan zoals in de eerste helft. In minuut 55 ging het leer op de stip in het voordeel van KSVR na handspel in de “16”. Wie zal deze strafschop voor zijn rekening nemen? V. Notebaert offerde zich op en legde het leer netjes op de stip. Met een koelbloedige blik knalde V. Notebaert het leer tegen de touwen (1-0). KSVR kreeg de smaak te pakken en wilde resoluut de volgende treffer tegen de netten duwen. In minuut 58 was het zo ver. De jonge telg met zijn blonde lokken, K. Claeys, kon het leer o zo heerlijk tegen de netten koppen, nadat Woody een heerlijke assist bezorgde (2-0).  KRC Waregem nam hier geen vrede mee en dreigde meermaals, maar onze defensie en goalie gaven geen krimp, want ze hadden alles onder controle waardoor ze het leer telkens konden onderscheppen. KSVR lag op hun beurt op de loer en konden op hun beurt nog enkele keren piepen aan het venster. Onze jonge telg N. Dhont mocht zijn eerste stappen wagen tussen de grote jongens en deed dit natuurlijk naar onze wensen zéér goed. De wedstrijd werd afgefloten met een prachtige 2-0 overwinning voor onze Bricx-mannen. Eindelijk kon onze goalie E. Martens nog eens een cleansheet op zijn naam zetten. Bam, KSVR on fire !!!!!

Proficiat mannen voor jullie prestatie, jullie hebben onze supporters terug op hun wenken bediend.

Volgende week zaterdag 18 november 2023 gaan we richting KFC Varsenare om 19u30. Supporters allen op post !!!!!!